Suunnittelu on laadukkaan työn perusta

 

Hyvä suunnittelu on tehokkaan ja laadukkaan tuotannon lähtökohta. Tarjoamme suunnittelupalvelua asiakkaan tarpeiden mukaan yksittäisistä kappaleista tuotekokonaisuuksiin.

Moderni 3D-mallinustekniikka ja linkitys tuotantokoneisiin tiivistävät tuotekehitystä sekä suunnittelu- ja tuotantoprosessia, sillä harjoituskappaleita ei enää tarvita. Samalla työn laatu kasvaa.

Käytössämme on Autodesk Inventor -suunnitteluohjelma.

Ota yhteyttä!

Hannu Leikkilä
Suunnittelija
040 580 3834
hannu.leikkila@flvi.fi

”Sellaista pitää suunnitella, mikä toimii tuotannossa”

 

Suunnittelija Hannu Leikkilän näyttöruudulla pyörii metallinen muuntamokoppi. Viimeisimpään malliin vaihdettiin ovensalpaajan sijainti työturvallisuuden lisäämiseksi.

”Suunnittelupöydälleni voi tulla valmis kuva jostain yksittäisestä pienestä tuotteesta, joka viedään tuotantoon tai sitten kokonainen tuotekokonaisuus, kuten muuntamokoppi, jonka jokainen osa pitää suunnitella erikseen.”

Hannun tärkein työ on varmistaa, että tuotteet sopivat tuotantoon ja menevät siellä sujuvasti läpi.

”Suunnittelussa huomioidaan kustannukset, työmenetelmät ja tuotannon sujuvuus. Suunnittelu vaikuttaa koko tuotantoketjuun, hyvässä ja pahassa.”

”Työn onnistumisen kannalta on tärkeää käydä jatkuvasti keskustelua koko tiimin kanssa. Olen aina mukana kasaamassa ensimmäisiä tuotteita, että näen, miten se toimii ja mitä muutoksia pitää tehdä.”

Hannu pitää palkitsevana sitä, että pääsee näkemään ja testaamaan suunnittelemiaan tuotteita.

”Onnistumisen tunne tulee siitä, kun kaikki on laakista kunnosta. En tykkää korjaamisesta ja siksi pyrin tekemään priimaa ensimmäisellä kerralla.”

 

Hannu Leikkilä
suunnittelija

Forssan LVI-Valmiste Oy
Perkiöntie 5, 30300 Forssa
+ 358 500 307 424
etunimi.sukunimi@flvi.fi

Laskutustiedot

Forssan LVI-Valmiste Oy
Perkiöntie 5, 30300 Forssa
+ 358 500 307 424
etunimi.sukunimi@flvi.fi

Laskutustiedot