Sopimusvalmistusta asiakkaan tarpeiden mukaan

 

Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua asiakkaan tarpeiden mukaan. Olemme mukana asiakkaidemme tuotekehityksessä ja tuotteiden valmistamisessa tarjoamalla suunnittelua, yksittäisten levymekaniikkakomponenttien valmistusta tai osakokonaisuuksien ja lopputuotteiden valmistamista.

Haluamme luoda ja ylläpitää pitkäaikaisia kumppanuuksia ja siksi kehitämme toimintaamme vastaamaan asiakkaiden liiketoiminnan mukana muuttuvia tarpeita.

Toimintamme ydin on laser- ja levytyökeskusteknologiassa. Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua suunnittelusta koko toimitusketjun hallintaan – asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

 

Ota yhteyttä!

Mika Lehtonen
Toimitusjohtaja
puh. 050 361 3662
mika.lehtonen@flvi.fi

Mikko Syrjälä
Tuotantopäällikkö
puh. 050 387 5940
mikko.syrjala@flvi.fi

Tomi Kankaanpää
Tuotantoesimies
puh. 050 387 5931
tomi.kankaanpaa@flvi.fi

”Tykkään, kun työ haastaa”

 

Tanja Uotila tuli LVI-Valmisteelle kuusi vuotta sitten vuokratyöntekijäksi ja siitä puolentoista vuoden päästä hän sai vakituisen työpaikan särmääjänä ja robottioperaattorina.

”En ollut ikinä käyttänyt särmäyskonetta, mutta jo kuukauden jälkeen osasin käyttää jo joitain koneita ja tehdä työni itsenäisesti. Toki joka päivä opin edelleen jotain uutta.”

”Se on myös tämän työn suola, sillä tykkään haasteita ja tykkään haastaa oman osaamiseni. Se palkitsee, kun saa suoran pellinpalan taivutettua haluttuihin mittoihin.”

Tanja on yksi viidestä LVI-Valmisteen tuotannossa työskentelevistä naisista. Hänen mukaansa naisia saisi olla enemmänkin, sillä työ sopii mainiosti myös naisille.

”Naiset ovat tarkkoja ja pitkäjänteisiä ja siksi tämä työ sopii oikein hyvin. Jossain tehtävissä täällä voi tulla fysiikka vastaan, mutta monia töitä pystyy hyvin tekemään. Ennakkoluuloista huolimatta työ on siistiä sisätyötä. ”

Tanja Uotila
särmääjä, robottioperaattori

Forssan LVI-Valmiste Oy
Perkiöntie 5, 30300 Forssa
+ 358 500 307 424
etunimi.sukunimi@flvi.fi

Laskutustiedot

Forssan LVI-Valmiste Oy
Perkiöntie 5, 30300 Forssa
+ 358 500 307 424
etunimi.sukunimi@flvi.fi

Laskutustiedot